"WIJ ZIJN PERSOONLIJK, FLEXIBEL EN SNEL!"

CARELINE. EEN BEDRIJF. EEN FAMILIE.

De naam zegt het al.

CARELINE is uw toonaangevende dienstverlener en vertrouwde partner voor maatschappelijke instellingen met inspirerende, hoogwaardige interieurconcepten en zorghulpmiddelen. Onze naam zegt het al: persoonlijke service volgens het ‘onmogelijk bestaat niet’ principe, dat is de claim van ons familiebedrijf.


CARELINE is ontworpen om zorgpersoneel tijd te besparen. Ons uitgangspunt is het zorgbedrijf voor onze klanten gemakkelijker, veiliger en soepeler te maken. In één woord: efficiënter. Als familiebedrijf hechten wij veel belang aan tevreden klanten en medewerkers. Wij stimuleren onze werknemers en een familiaire werksfeer. Onze partners en klanten waarderen de persoonlijke, vriendelijke en waarderende sfeer.


Voor ons is de nabijheid van de klant essentieel. Wij garanderen dit door ons Europese verkoopnetwerk en de persoonlijke ondersteuning door onze competente binnen- en buitendienst.


Onze visie is om het sterkste merk in de projectinrichting en de zorg in héél de Benelux te zijn!

CARELINE is ontworpen om tijd te besparen voor zorgpersoneel. Om dit te bereiken worden onze processen voortdurend vereenvoudigd en verbeterd. De constante verhoging van ons serviceniveau en de focus op eigen competenties in projectinrichting en eigen merken in zorgbehoeften geven ons het concurrentievoordeel om nog concreter en sneller op de behoeften van onze klanten te kunnen inspelen.

 

Wij nemen de zorgen van onze klanten weg vanaf de snelle en veilige levering van zorgbehoeften, vanaf de planning tot de oplevering van een voorziening en verder.

YES WE CARE!

We zijn er voor je. Persoonlijk. Beraden. Betrouwbaar.

Bij CARELINE nemen we goede service serieus door ervoor te zorgen dat alleen het meest gekwalificeerde personeel met u werkt. Wij zijn een professioneel team gespecialiseerd in de zorgsector met jarenlange ervaring. Ons doel is de beste kwaliteit van dienstverlening te bieden, zodat wij zoveel mogelijk werk uit uw handen kunnen nemen.

“Als er nood aan de man komt zijn we er niet vies van om met z’n allen de handen uit de mouwen te steken.”

Jakob Besley

WAT ONS DEFINIEERT:

"Onmogelijk bestaat niet“ – principe!

Het "onmogelijk bestaat niet"- principe! Persoonlijk advies, individuele adviezen en een buitengewoon goede service staan bij ons bovenaan. Talrijke verenigingen en gerenommeerde instellingen, alsook supraregionale aanbieders met zorgvoorzieningen in binnen- en buitenland behoren dan ook tot onze meest tevreden klanten en vertrouwen op onze jarenlange ervaring en deskundig advies.

Eenvoudig bestellen

Snelle en veilige levering

Hoge klant- gerichtheid

Vele jaren ervaring

Persoonlijk advies

Familiebedrijf

UW CARRIÈRE BIJ CARELINE.

Bent u op zoek naar een werkgever waar u het verschil kunt maken?

Sinds 2005 zorgen we niet alleen voor onze klanten, maar stimuleren wij ook elk van onze medewerkers. Begin nu bij CARELINE!

DE MEEST CREATIEVE SHOWROOMS IN EUROPA.

Het is niet de moeite waard om elders te zoeken.

CARELINE DUITSLAND

Dormagen

Sinds 2017 op een oppervlakte van 2000 m².

Beleef de meest creatieve tentoonstelling in de zorgsector in onze showroom in Dormagen. Met een verscheidenheid aan moderne woon- en werklandschappen en onze hoogwaardige materialen, bekledingen en stoffen om aan te raken.

CARELINE NEDERLAND

De Lier

Sinds 2021 op een oppervlakte van 1000m².

In onze showroom in De Lier presenteren wij ook state-of-the-art en intelligent ontworpen meubels. Maandelijks wisselende tentoonstellingen uit de omgeving: Bewonerskamers, salons, restaurants en keukenuitrustingen wachten op uw bezoek. (Verpleeghuizen, verzorgingstehuizen, kleinschalig wonen, dagopvang, residentie, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, klinieken, hospice, GGZ-instellingen) Neem vandaag nog contact met ons op voor uw persoonlijke Experience Day!

CARELINE FRANKRIJK

Valence

Vanaf eind 2022 op een oppervlakte van 600m².

De opening van onze Franse showroom op onze locatie in Valence zal dit jaar nog plaatsvinden. Kijk uit naar exclusieve, hoogwaardige tentoonstellingen en de nieuwste trends in het productassortiment van CARELINE.